fromMotoyou                  
 

WORKSHOPS

Kleurrijke, gezellige fromMotoyou workshop armbanden maken
Eens een middagje of avond samen met vriendinnen of collega’s lekker aan de slag?
Tijdens deze workshop kun je kennismaken met allerlei bijzondere materialen. Uiteraard gaan jullie zelf aan de slag, er is voor iedereen voldoende tijd en aandacht zodat iedereen naar huis gaat met een prachtig, zelfgemaakt sieraad.
In de workshop maken we een enkele armband (armband die eenmaal rond de pols gaat), deze armband versieren we met schuivers of hangers van metaal of keramiek. Wij hebben altijd de nieuwste trendkleuren in huis en maken gebruik van de designer kwaliteit materialen.

Workshop in Boskoop en omgeving
Onze gezellige workshops geven wij op locatie. We kunnen de workshop bij je thuis verzorgen of natuurlijk bij jullie bedrijf of feestlocatie.
Indien de workshop plaatsvindt op een locatie die verder is dan 10 km vanaf Boskoop brengen wij reiskosten in rekening. De kosten voor een workshop zijn € 27,50 per persoon. Bij groepen vanaf 12 personen kunnen we een aantrekkelijk groepstarief berekenen.
Deze creatieve workshop duurt  ongeveer 2 uur bij groepen tot 7 personen. Bij groepen vanaf 8 personen is de tijdsduur ca. 2-2.5 uur. Bij grotere groepen wordt de tijdsduur overlegd.
Een workshop met vriendinnen of collega's bij fromMotoyou =
Lekker actief bezig met een groep
Uniek eigengemaakt sieraad volgens laatste trends
Invulling van de workshop in overleg
Al mogelijk vanaf € 25,00 per persoon.