Al uw bestellingen worden met de grootste mogelijke zorg voor u persoonlijk gemaakt en zeer zorgvuldig verpakt.
Mocht er met uw bestelling(en) iets niet in orde of naar wens zijn, laat u dat ons dan zo snel mogelijk weten via info@fromMotoyou.nl.


Onderhoud van uw sieraden
De sieraden van fromMotoyou zijn gemaakt van leer en het metaal zamak. Wij raden u aan voorzichtig te zijn met het gebruik van parfum en vetten bij het dragen van een leren armband. Het metaal aan uw sieraad kan na verloop van tijd wat donkerder kleuren, dit is eenvoudig 'op te poetsen' met een zilverpoetsdoek.

Retourneren
Indien u uw bestelling(en) wilt retourneren kan dat door ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling(en) via een herroepingsformulier te laten weten dat u de bestelling(en) wilt retourneren. Dit formulier kunt u downloaden als PDF bestand of de tekst overnemen in een aan ons gerichte email.
Bij retourzendingen zijn de verzendkosten voor rekening van de verzender. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product voldoende gefrankeerd en bij voorkeur met track en trace, retour te sturen in de originele verpakking. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd.


 

© 2010 - 2023 fromMotoyou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel